A titokzatos idegen nyomában

A kalandjáték két részből áll. Az első a tábor kezdetéig tart, szentendrei helyszíneken zajlik. A második rész az egyházközségi táborban, Pusztamaróton.

Egy titokzatos személy nyomában indulunk el, aki naplótöredékekkel segíti az utunkat. A naplóoldalak a játék helyszínein rejtőznek, útmutatást adnak az adott helyszínnel kapcsolatos feladatokhoz. A játék menetével párhuzamosan a már megtalált naplóoldalak a hegyme.net weboldalon is megjelennek a szükséges időben.

Minden szentendrei feladat megoldására emailben lehet lehet regisztrálni a szegzit@hegyme.net címen. A feladatok megoldásához szükséges csapatlétszám nyilvános. A maximált létszám felett jelentkezők automatikusan a következő feladatban vehetnek részt.

A játék folyamata és állása a weboldalon követhető (belépés után), így akinek később kelti fel az érdeklődését, vagy menet közben csatlakozna, tájékozódhat az előzményekről.

Az első szakasz során összegyűjtött információk, eszközök a táborban kapják meg végső értelmüket, de ettől függetlenül sok izgalmas feladat vár a jelentkezőkre. Szívesen várjuk azok jelentkezését is, akik a táborba nem jönnek.

A kérdéseket, regisztrációt a szegzit@hegyme.net címen fogadjuk.

A játékra való jelentkezés független a hegyme.net weboldalra történt regisztrációtól!

A fontos kérdések és válaszok a játék folyamatát követő dokumentumban jelennek meg.

Kalandra fel!